Welkom

De mobiele pagina Mediums.nl is aan het laden...
erkende mediums - directe antwoorden

Tarotkaart Dood door mediums

Tarotkaart Dood

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 25 juni : Dood
De Tarotkaart van de Dood is geen tarotkaart die de dood of mortaliteit aankondigt, maar het is een tarotkaart die veranderingen aankondigt, de start van nieuwe tijdperken op je levensweg. De Tarotkaart van de Dood staat symboliek voor tweede kansen of weder geboorte, een nieuwe kans. Je bent als persoon in staat steeds weer jezelf uit te vinden, opnieuw herrijzen uit je eigen as. De Tarotkaart van de Dood is niets meer dan overgangen naar het volgende betere niveau van je levensweg. Het leven is een eindeloze cirkel, het ene moment volgt de ander op. Strijd niet tegen deze veranderingen, leg je niet neer bij je momentele situaties en levensstijlen. Elke veranderingen in je leven gebeurt met een reden. Aanvaard dat veranderingen op komst zijn en laat het over je heen komen. Sluit de ene periode af door deze geleidelijk te laten afsterven, maar de nieuwe periode moet je aanpakken met een heldere en vernieuwende kijk, zowel in spiritualiteit en ziel. De Tarotkaart van de Dood is in vergelijking tot de Tarotkaart van de Gehangene een kaart die veranderingen aankondigt waar je niet aan kan ontsnappen. Veranderingen zijn in aankomst en je hebt niet de keuzes of je deze veranderingen wenst te accepteren of niet. Zie dit echter niet als iets slechts, want de veranderingen zijn in uw voordelen, met de beste intenties. Alleen de veranderingen op zich kunnen even een lastig moment voor je zijn, omdat je eerst moet realiseren dat de wijziging mooie periodes verkondigt.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

erkende mediums - directe antwoorden
Naar Boven