Welkom

De mobiele pagina Mediums.nl is aan het laden...
erkende mediums - directe antwoorden

medium Han

Medium Han

Heldervoelend  -  Engelenkaarten  -  Helderwetend     0900 0945 -     0903 416 36

Han - PIN 2553

Heldervoelend - Engelenkaarten - Helderwetend

Bel Han op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Spiritueel coach, heldervoelend en helderwetend. Gespecialiseerd op relatiegebied, traumaverwerking, zielsverwantschap en spiritueel ontwaken. U kunt bij mij terecht voor een vertrouwelijk gesprek.

Getuigenissen Han

Heel vlot, duidelijk, eerlijk. Hij wist gelijk hoe ik ervoor stond, voelt de energie goed. Was echt tevreden, aanrader.

Selma

Super consult. Stelt de juiste vragen.

Jose

hoi han gister met jou gebeld het voelde vertrouwd. ik had 2 keer naar je gebeld en zei 2 keer hetzelfde. ik ben benieuwd naar de man van mijn leven,gr hoop je gauw weer te spreken.

prive

Oh super jammer dat Ik geen krediet meer over heb. Echt fijn om met u gesproken te hebben. Echt een aanrader. Hij voelde alles heel goed aan .

Nunu

Zalig om met die man te praten. Voelt en ziet heel veel dingen . Je hoeft echt niet lang te wachten op een antwoord op je vragen. Zeker een aanrader als je duidelijkheid wil op je vragen. Weet ook direct hoe het nu is en wat er komen gaat. Brengt enorm rust eens je met hem hebt gepraat . Zeker de moeite waard om te bellen.

Me

Geweldige persoon om mee te praten. Zegt de dingen hoe ze gaan verlopen en het nu op dit moment is. Er komen gesprekken zag je en ben ervan overtuigd dat die gaan komen ook. Je brengt innerlijk rust en dat doet goed , ook als je niet echt weet hoe de andere persoon erover denkt van een bepaalde actie dat ik had gedaan. Je bent heeeeeeeel aangenaam om mee te praten . Echt een zalige consult gehad van jou .

ariane

Heb zo juist met u een heel aangenaam gesprek gehad. Je voelde me perfect aan zo als ik ben en voelde me enorm begrepen. Fijn voor de bevestiging.

Benny

Invoelend en integer, lief en begripvol. Bedankt Han liefs.

Jacq

Dank je Han.

Voor het kort maar zeer krachtige maat voor al deskundig gesprek. Erg dankbaar, zeker tot in de toekomst. Oprechte groet, armand.

Armand

Bedankt voor het gesprek van daarstraks. Zonder veel woorden wist jij zeer goed te vertellen wat er met mij aan de hand was. Je voelde goed aan wie ik was. Naar waar ik op weg ben. En wat goed voor mij is. Ons gesprek heeft mij kracht en inzichten gegeven die tot op heden ontbraken. En het heeft mij goede moed gegeven dat ik het juist pad volg. x.

Ann

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Han

PIN 2553

Dit is de profielpagina van medium Han. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven