Welkom

De mobiele pagina Mediums.nl is aan het laden...
erkende mediums - directe antwoorden

medium Luna

Medium Luna

Heldervoelend  -  Medium  -  Helderhorend     0900 0945 -     0903 416 36

Luna - PIN 2545

Heldervoelend - Medium - Helderhorend

Bel Luna op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Mijn naam is Luna, als holistisch coach en merkaba technieken, help ik jou op weg om inzichten te krijgen, ook ben ik er voor je als luisterend oor. Mijn gave is van generatie tot generatie doorgegeven. Opgegroeid tussen de indianen en medicijnmannen. Ik werk met zeer krachtige energie. Holistisch coachen en begeleiden om meer in verbinding te zijn. Om meer in contact met je gevoel en intuitie te komen en meer vertrouwen in je kunnen. Het vergroten van je bewustzijn, waardoor je leven prettiger verloopt en jij weer kapitein word van je eigen schip

Getuigenissen Luna

Lieve Luna,

Ik heb je een aantal keren gebeld over mijn werk. Je wist mij precies te vertellen hoe de zaak ging verlopen en dat ik vertrouwen er in moest houden dat het opgelost zou worden. Dat is gebeurd en ik ben je heel erg dankbaar voor je steun, luisterd oor en mij adviezen kon geven. Zal je zeker nog bellen. je bent voor mij een topper en je weet iemand op zijn gemak te stellen. Ben erg blij met jou. Liefs xxx.

Anoniem

Hallo Luna, gisteren sprak ik je over de werkgever. Je zei dat het gesprek niet zou doorgaan. Je had gelijk. Bel je gauw weer liefs Angel.

Angel

Lieve, lieve, lieve Luna. Zonet een lang gesprek met je gehad. Je bent een fantastische vrouw, zo lief, begripvol en ongelofelijk een warme en eerlijke vrouw. Ik ben je ontzettend dankbaar voor onze gesprekken. Je helpt me door moeilijke periodes heen. Je geeft mij handvatten en advies mee waar ik iets mee kan en dat doet mij goed. Ik raad iedereen aan om jou te bellen. Voor mij bent je een ware vriendin waar ik mijn verhaal bij kwijt kan. ik ben dankbaar. Ik bel je in de nabije toekomst weer op. Liefs Angel.

Angel

U had gelijk. Hij observeerde ( wist dingen waar ik van schrok) en binnen 2 weken komt er iets. het was een paar dagen later al waarin hij duidelijk aangaf heel nieuwsgierig te zijn naar mij te ontmoeten en vastberaden is. Je bent een unieke vrouw die volgens mij veel betekend voor vele mensen. Hoe onrustig ik ook ben. Al spreek ik je even, je straalt rust sereniteit en warmte uit. Bedankt dat je er bent.

je weet wel wie

Lieve liev lieve Luna.

Meteen bij u eerste woorden voel ik uw oprechtheid, interesse en de liefde voor uw eigen spirituele gave. Uw lezingen zijn accuraat, snel en direct. Uw stem is zeer prettig naar te luisteren en praat u met zoveel zachtheid, moederlijkheid en liefde.

Op de lijn bent u hier mijn Medium Mama :)

Ik ga door met het advies dat u mij heeft gegeven, had nooit gedacht dat het al zoveel effect zou hebben. Dankuwel en ik zegen u met alle licht, vreugde, liefde en kracht. Mooi mens.

Warme knuffel.

Beroemd :).

D

Jij bent goud waard.alles wat je zei klopte maar de credits waren op en bel jou zeker terug.mijn mond valt niet snel open en ben zo blij met een collega als jij.

Joke

Super aangenaam. Heerlijke consult. Wat Luna ziet is de correcte situatie. Ze is heel professioneel en geeft je wat je net nodig hebt en beweging geeft. Ze brengt je op een hoger level. Heel dankbaar met jou.

Bibi

Kortom , prachtig.
Op korte tijd veel bijgeleerd.
Warme, intelligente vrouw.
Ik bel haar zeker terug, liefs.

E

Luna ,U bent een parel.Heel veel Dank en alle Liefs.

Jacqueline

Wat een prachtvrouw en geweldige paragnost. Alle waarnemingen zijn volledig juist.

Anonieme beller

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Luna

PIN 2545

Dit is de profielpagina van medium Luna. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven