Welkom

De mobiele pagina Mediums.nl is aan het laden...
erkende mediums - directe antwoorden

medium Anne-Fleur

Medium Anne-Fleur

Medium  -  Contact overledenen  -  Invoelend     0900 0945 -     0903 416 36

Anne-Fleur - PIN 2570

Medium - Contact overledenen - Invoelend

Bel Anne-Fleur op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Werken met jou energie of van een dierbare overledene, kan voor jou vele oplossingen bieden. Een boodschap mogen ontvangen waardoor je weer verder kan of waardoor het verlies van een dierbare beter te plaatsen valt, is een waardevol geschenk, neem er daarom ook de tijd voor. Wanneer er tijdens een gesprek persoonlijke zaken de aandacht vragen, zal ik je dit zeker meegeven en of beantwoorden. Ik werk graag met de zielenwereld, maar kan je ook bijstaan met het aanvoelen van persoonlijke zaken. Als medium en energetisch coach help ik jou graag verder.

Getuigenissen Anne-Fleur

Dank voor het mooie gesprek Anna Fleur . Scherpe waarnemingen . Echt een bijzonder medium . Ik ga je zeker nog eens bellen . Liefs i ( het engel meisje , je noemde me een bloem ;) ) .

i

Wauw, ik ben zeer sterk onder de indruk. meer dan 5 sterren waard.

anoniem

Beste Anne-Fleur
Ik heb u daarnet gebeld en ik zei je: ons gesprek is nog niet ten einde. en het voelt ook zo. wat u vertelt klopt helemaal, ik kan alles plaatsen. Heel aangenaam om mee te praten, en je haalt het beste in een mens boven. Ik ben heel blij dat u contact hebt kunnen maken met mijn papa en dat er zaken naar voor zijn gekomen. Heel zuiver, alsof hij voor je stond. Ik dank je van harte en tot heel binnenkort. Superaanwinst op deze lijn. xxxx.

N.

Een consult van Anne-Fleur is bijzonder en treffend. Zij is heel goed in staat om personen tot in detail te beschrijven, wauw. Ik belde met een vraag over de liefde m.b.t. een specifiek persoon. Buiten deze man om wist zij mij te vertellen dat er nog een andere man op mijn pad zou komen. Een persoon die mij niet geheel vreemd zou zijn plus gedetailleerde kenmerken. En na een paar dagen tijd is deze voorspelling uitgekomen. Dankjewel, liefs Daniella .

Daniella

Sorry Anne-Fleur. 27-12019 / 10.31 uur. Tegoed was op. Volgende keer weer even verder over hem. Groetjes.

Ano

Heb van alles meezitten schrijven. Je hebt inderdaad gelijk. Ik zal je advies opvolgen. Je voelt alles zeer goed aan bij beide kanten. Ik heb inzicht gekregen en weet dat dit positief zal eindigen. Joepieeee.

Nunu

Net een heel mooi en waardevol consult gehad. Wil je eerlijkheid? Bel Anne-Fleur.

Ikke

Anne-Fleur is een heel accuraat en vooral zuiver medium. Zij is in staat de kern van iemand op te pakken en treffend te beschrijven. Ze is een hele aangename vrouw om mee te praten, empathisch en down to earth.

Thea

Een heel goed medium. pikt precies alles op tot in de kleine belangrijke details. Echt een aanrader.

anoniem

Sorry Anne fleur. Er was me iemand voor met terugbellen. Bedankt voor de reading. Nu weet ik wat te doen. Ik spreek je hoop ik nog eens.

Sandra

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Anne-Fleur

PIN 2570

Dit is de profielpagina van medium Anne-Fleur. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven