Welkom

De mobiele pagina Mediums.nl is aan het laden...
erkende mediums - directe antwoorden

medium Anne-Fleur

Medium Anne-Fleur

Medium  -  Contact overledenen  -  Invoelend     0900 0945 -     0903 416 36

Anne-Fleur - PIN 2570

Medium - Contact overledenen - Invoelend

Bel Anne-Fleur op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Werken met jou energie of van een dierbare overledene, kan voor jou vele oplossingen bieden. Een boodschap mogen ontvangen waardoor je weer verder kan of waardoor het verlies van een dierbare beter te plaatsen valt, is een waardevol geschenk, neem er daarom ook de tijd voor. Wanneer er tijdens een gesprek persoonlijke zaken de aandacht vragen, zal ik je dit zeker meegeven en of beantwoorden. Ik werk graag met de zielenwereld, maar kan je ook bijstaan met het aanvoelen van persoonlijke zaken. Als medium en energetisch coach help ik jou graag verder.

Getuigenissen Anne-Fleur

Wauw u zei iets wat u niet kon weten. dank u wel voor het mooie gesprek, heel bijzonder. Geweldig goed.

Anoniem

Ik ben erg onder de indruk van haar gaven. Als je echte antwoorden wilt adviseer ik anne fleur. Zij is bovendien heel sympathiek om mee te praten. Absoluut aan te raden.

Margot

Vorige week met haar gebeld om te vragen of dat L aanwezig zou zijn op een evenement. Ze zei me ja en hij komt alleen. Dacht zal wel ;-). Maar inderdaad totaal onverwacht was hij daar en ikke blij. Vandaag terug gebeld om wat te vragen. Ben er ook van overtuigd . Ik bel je nog wel eens terug hierover .

ikke

Lieve Anne-Fleur, wat ben je een bijzonder pareltje. Ik vergeet je niet hoor, ik kan de kerst zo wel door. Dankzij jouw helderhorend oor. Merry Christmas en Liefs van het roodborstje.

Roodborstje

Anne-fleur is echt een aanraadster. Volledig correct in haar aanvoelen. To the point. Ga zeker nog terugbellen.

xxx

U kon gelijk mijn verhaal beschrijven zonder dat ik een woord zei. U voelt erg sterk mensen aan en kan heel goed invoelen. U verhaal is ook erg duidelijk. Ik heb u zojuist gesproken dus moet het allemaal even laten bezinken nu. Dank u wel lieverd. Liefs Az.

Az

Beste Anne -Fleur.

Je hebt me enorm geholpen met ons gesprek.Je bent duidelijk totaal niet zweverig en to the point.
Of alles uitkomt wat je verteld hebt is nog afwachten,maar je bent zo overtuigend dat het niet anders kan.Heel groot compliment,en heel erg bedankt heeft me goed gedaan ons gesprek.(begijnenhof dan weet je wie ik ben).

w

Liefste Anne-Fleur, dank je wel voor onze gesprek. Ik heb er veel aan gehad. Je hebt me weer de moed gegeven om positief te blijven. Met vriendelijke groeten, L.L.

LL.

Dankjewel. U bent een topper voor mij.

anoniem

Wat een geweldig lief mens is Anne-fleur. Alles wat ze zegt klopt voor 100%. Lieve mensen bel, en je wordt niet teleurgesteld. Liefs .

Anoniem

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Anne-Fleur

PIN 2570

Dit is de profielpagina van medium Anne-Fleur. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven