Welkom

De mobiele pagina Mediums.nl is aan het laden...
erkende mediums - directe antwoorden

Mediums.nl

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Gunter

en jawel stond ik koffie te drinken en meneer loopt binnen. ik verslikte me even. en ja hij stond rond te draaien om een gesprek aan te knopen maar heb mij omgedraaid. hahahahaha.

it Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Kristal

In rap tempo geeft ze antwoord op de vragen die ik stel. De dingen die ik wist haalt ze ook naar boven zoals de overleden persoon die mij helpt. Ze geeft me vertrouwen in de toekomst. Ik mag wat meer op mijn intuitie vertrouwen. Kristal, bedankt voor je wijze woorden.

rianne Bezoek pagina Kristal

Getuigenis over Christelle

Lieve Christelle, uw voorspellingen komen uit. Ik heb u een aantal keren gesproken. Zelfs uw gesprekken opgenomen. Tot 10 tellen, vertrouwen hebben en het komt goed. P heeft zelf het contact teruggezocht zoals u. Ik laat de rest nu op me afkomen en vertrouw erop.
Liefs R.

Annoniem Bezoek pagina Christelle

Getuigenis over Marian

Wat heb je goed gezien dat ik niet zonder werk zou komen. En dan ook nog wat voor soort bedrijf. Dat is ontzettend knap. Je weet gewoon alles. Topper op de lijn ben je Marian.

Anoniem Bezoek pagina Marian

Getuigenis over Gunter

Dag lieve lieve Gunter. Ik wil u enorm bedanken voor alle moeilijke tijden dat u ons erdoor heen heeft gesleept. U BENT MEGA SUPER BUITENGEWOON GEWELDIG. AL UW VOORSPELLINGEN ZIJN TOT NU TOE UITGEKOMEN. niemand die u dat kan nadoen. U bent daarom de zuiverste medium ever. Wat u voor mij heeft voorspeld en gedaan. Vergeten wij nooit meer. Een zeer warme, oprechte liefdevolle enorme merci vanuit de bodem van mij hart. U bent de liefste en geweldigste medium ever. Ik ben heeel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren dankzij u. MERCI MERCI MERCI ONZE LIEVE GUNTER. We bellen gauw weer kanjer. Liefs San.b.

San.b Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Sissy

Sissy is een fantastische vrouw. helder, duidelijk en correct. Als ik vragen heb bel ik zeker weer.

Suzanne Bezoek pagina Sissy

Getuigenis over Derya

Lieve Derya, na alle consulten van u wil ik je laten hoe dankbaar ik je ben. U bent echt een geweldig goed medium, en ik kan u niet genoeg bedanken voor de geruststelling en steun die ik altijd van u krijg. U krijgt zoveel door en altijd komen uw voorspellingen uit, u heeft het nog nooit maar dan ook nooit mis gehad, zelfs de tijdsaanduiding ook niet. Niets is u teveel, altijd vriendelijk en geduldig krijg ik antwoord en advies. Ik hoop u weer spoedig te spreken.Fijne feestdagen en een gezond 2019. groetjes Margaret.

Margaret Bezoek pagina Derya

Getuigenis over Amber

Dankjewel Amber. Ik ben ermee geholpen, dankjewel.

Cynthia Bezoek pagina Amber

Getuigenis over Bonny

Wat ben je een geweldige vrouw. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte.

Gr. Cindy.

Cindy Bezoek pagina Bonny

Getuigenis over Donna

Beste Donna. Wanneer ben je er weer? Wil jou hee graag spreken. Is er een mogelijkheid om een telefonische afspraak te maken? Liefs B.

B. Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Odette

bedankt odette.

Geralda Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Evaa

Dankjewel Evaa. Was verwonderd over hoe goed je de situatie kon weergeven zonder dat ik iets zei. Dat geeft me vertrouwen dat de uitkomst ook goed zal zijn.

Vicky Bezoek pagina Evaa

Getuigenis over Shania

Geweldige Shania ,
Jij bent echt geweldig .
Ik praat zo lang met jou , en echt nooit maar echt nooit heb je het mis gehad .
Al jou voorspellingen vroeger of later komen uit .
Ik wil je bedanken altijd voor mij bent .
Jij bent geweldig .
xxx ,
Sally.

Sally Bezoek pagina Shania

Getuigenis over Seonah

Alles wat Seonah zegt klopt en komt ook echt uit. Ongelooflijk goed en zeer oprecht.
Alvast heel fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019. Bedankt voor uw immense ondersteuning. Liefs van ** Fardous .

Fardous Bezoek pagina Seonah

Getuigenis over Anne-Fleur

Ik ben erg onder de indruk van haar gaven. Als je echte antwoorden wilt adviseer ik anne fleur. Zij is bovendien heel sympathiek om mee te praten. Absoluut aan te raden.

Margot Bezoek pagina Anne-Fleur

Getuigenis over Sophia

Wat een mooi kloppend bericht. dank je wel.

saskia Bezoek pagina Sophia

Getuigenis over Morgane

voel me verbonden met jou, lieve Morgane. je bent niet oppervlakkig en heel begrijpend, al heel wat dingen uitgekomen,net zoals je gezegd hebt, wonderlijk.
Wens je alvast warme kerstdagen en een leuk en liefdevol 2019 .

karin Bezoek pagina Morgane

Getuigenis over Jeannet

Wat een heftig en mooi gesprek.
Recht mijn ziel in.
Dank je wel.
Ik ga ermee aan de slag.

Marian Bezoek pagina Jeannet

Getuigenis over Anouk

Van verschillende artsen in meerdere landen kreeg ik te horen dat mijn pink geamputeerd moest worden vanwege een infectie. Anouk heeft mij maandenlang geadviseerd om dit niet te laten doorgaan omdat het geen infectie is. Het was bijna zover en mijn pink werd bijna geamputeerd totdat op het laatste moment de arts besloot om het niet te doen omdat het geen infectie is maar hoogstwaarschijnlijk reuma. Het is ongelofelijk wat voor een bijzondere gave deze vrouw heeft. Ze is heel direct en soms geloof je het niet op dat moment wat ze verteld maar de tijd leert je dat Anouk altijd gelijk heeft. Mercikes.

A&S Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Ashanti

Wauw wat heb ik van de week toch een prachtig consult gehad. Alles wat je zei dat klopte ook. Een aantal jaar geleden had je ook een voorspelling voor mij gedaan en dat was ook uitgekomen. Bedankt voor je inzichten en dat ik weer met de beide benen op de grond sta. Fijn dat je weer terug bent.

Je bent de best.

M Bezoek pagina Ashanti

Getuigenis over Gazali

Thank you Gazali. Always there for me. Please send more prayers and light a candle. I know you do all you can beyond the call of duty. Thank you X.

Wendy Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over Shania

Lieve Shania ,
Je bent een topper .
Jouw voorspellingen komen steeds uit .
Liefs ,
Gino .

Gino Bezoek pagina Shania

Getuigenis over Donna

Wil je weten wanneer een relatie weer goed komt of een oude liefde weer terugkomt? Dan moet je bij Donna zijn. Donna voorspelde mij dat ik binnen 4 maanden weer iemand anders zal leren kennen die zelfs nog veel beter bij me past, is nu uitgekomen. Donna is rechtuit. Komt er een relatie zal ze het zeggen, komt er geen relatie zal ze het ook zeggen. Donna is een specialist op liefdesvlak. Dikke kus Cynthia.

Cynthia Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Monique

Ongeloofelijk spot on tijd en voorspellingen.vooral die tijdfactor is zeer bijzonder.keep up the good work Mooie Monique.

Reshmi Bezoek pagina Monique

Getuigenis over Jayna

Lieve Jayna, wat ben ik blij, dat ik je heb gesproken. Ik ben je onzettend dankbaar voor het gesprek. Je kon de situatie enorm goed aanvoellen. Het woord ?aanhalen? zal ik nooit meer vergeten. Nogmaals ontzettend bedankt en ik hoop je snel weer te spreken. Hele warme groet, Susan .

Susan Bezoek pagina Jayna

Getuigenissen op mobiel.Mediums.nl

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

erkende mediums - directe antwoorden
Naar Boven